Από απλή συνταγογράφηση της θεραπείας σας, αισθητική δερματολογία ως διάγνωση και θεραπεία αφροδίσιων νοσημάτων, μπορούμε να βοηθήσουμε με ευγένεια, ασφάλεια και διακριτικότητα

Αποτρίχωση λέιζερ

Αποτρίχωση με laser είναι η διαδικασία της απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας μέσω μιας συμπυκνωμένης δέσμης μονοχρωματικού φωτός που καταστρέφει την τρίχα, χωρίς να βλάψει το γύρω δέρμα (φαινόμενο επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης).
για άνδρεςγια γυναίκες

Θεραπεία κονδυλωμάτων

Τα κονδυλώματα είναι μικρά δερματικά ογκίδια που εμφανίζονται στη γεννητική και περιπρωκτική περιοχή και οφείλονται σε ιούς της οικογένειας των ανθρώπινων θηλωμάτων (Human Papillomavirus -HPV).
Περισσότερα

Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που βοηθάει στην ενυδάτωση του, στο σχηματισμό νέων δερματικών κυττάρων και στην αντικατάσταση των κατεστραμμένων. Επίσης συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου και άλλων ουσιών που συμβάλλουν στη διατήρηση της δομής του δέρματος.
Περισσότερα

Μεσοθεραπεία προσώπου

Μεσοθεραπεία είναι η έγχυση ουσιών κάτω από την επιδερμίδα με σκοπό την ανανέωση του φυσικού κολλαγόνου του δέρματος, τη μείωση των λεπτών ρυτίδων και τη βαθιά ενυδάτωση. Επίσης έχει ήπια συσφικτική δράση, δίνει φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα και τέλος συμβάλλει στην αντιγήρανση.
Περισσότερα

Κλινική δερματολογία

Aκμή, παθήσεις τριχόπτωσης, μυρμηγκιές, θηλώματα, δερματοσκόπηση σπίλων, ψωρίαση, δερματίτιδα, ιογενείς, μυκητισιακές, βακτηριακές & παρασιτικές λοιμώξεις
Περισσότερα

Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ)

Κονδυλώματα, έρπης γεννητικών οργάνων, μολυσματική τέρμινθος, ουρηθρίτιδες, ψώρα, φθειρίαση εφηβαίου
Περισσότερα

Παιδοδερματολογία

Ατοπική δερματίτιδα, ακμή, μολυσματική τέρμινθος, ιογενείς λοιμώξεις δέρματος, μυκητίαση, παρασιτώσεις
Περισσότερα

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Πραγματοποιούνται συνεδρίες συμβουλευτικού χαρακτήρα για τα Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα, που αφορούν τον ασθενή αλλά και το στενό του περιβάλλον ώστε να λάβουν, όπου κρίνεται αναγκαίο, την αντίστοιχη αγωγή ή και τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.
Περισσότερα

Δρ Χρήστος Σταματάκης

Προσιτή αισθητική δερματολογία με ασφάλεια και διακριτικότητα, σε ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Κλινική αντιμετώπιση δερματικών / αφροδίσιων νοσημάτων με ανθρώπινη αντιμετώπιση του ασθενή.

Δερματολόγος, Αφροδισιολόγος

τ. Ιατρός Νοσοκομείου “Ανδρέας Συγγρός”

κλείστε ραντεβού