Δρ Χρήστος Σταματάκης

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Ο Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Χρήστος Σταματάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976. Αποφοίτησε από το κολέγιο Αθηνών το 1994 και σπούδασε στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου του Καρόλου της Πράγας από όπου και αποφοίτησε το 2002.

Εκπαιδεύτηκε στη Γενική Παθολογία για 1 έτος στο 7ο Νοσοκομείο Αθηνών και ακολούθως συνέχισε την ειδικότητα της Δερματολογίας Αφροδισιολογίας για άλλα 3 έτη στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός όπου και έλαβε τον τίτλο ειδικότητας του.

Ο ιατρός συμμετέχει και παρακολουθεί τις επιστημονικές εξελίξεις της ειδικότητας του στα σπουδαιότερα Ελληνικά και διεθνή Δερματολογικά συνέδρια και μετεκπαιδευτικά σεμινάρια.

Σήμερα, διατηρεί ιατρεία στη Ραφήνα και στην Παλλήνη και ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της κλινικής Δερματολογίας, Αφροδισιολογίας, Παιδοδερματολογίας, στις παθήσεις τριχών και ονύχων. Αντιμετωπίζει παθήσεις του δέρματος με εφαρμογές κρυοθεραπείας και διαθερμίας, όπως κονδυλώματα, θηλώματα, μυρμηγκιές, καλοήθεις βλάβες, προκαρκινικές και καρκινικές βλάβες του δέρματος.

Ειδικεύεται στην αισθητική δερματολογία με εφαρμογές botox, εμφυτευμάτων (fillers), μεσοθεραπείας, χημικών peelings, αλλά και στον τομέα των lasers με ιδιαίτερη εμπειρία, καθώς ασχολείται από το 2002.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρίας(ΕΔΑΕ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Τσέχικα.

σχόλια επισκεπτών

κλείστε ραντεβού